MB Groep versterkt aandeelhouderschap

In Thimister-Clermont heeft MB Groupe zich gevestigd als een belangrijke speler op het gebied van het vervoer van ondeelbare onderdelen, zware overslag en, meer recentelijk, logistiek. Binnen de groep heeft MB Manutention onlangs een kapitaalverhoging doorgevoerd met de intrede van drie nieuwe aandeelhouders die tevens drie bestuurders van het bedrijf zijn.

MB Group kent al jaren een sterke groei en telt nu meer dan 90 werknemers. Tot de laatste ontwikkelingen behoren de opening van een afdeling van MB Tolerie (die toegangswegen beveiligt voor grote bouwterreinen) en de ingebruikneming van een beveiligd magazijn van 10.000 m2 in Thimister-Clermont. Binnen de groep biedt MB Manutention hijs- en hefoplossingen met een vloot van 27 kranen tot 250 ton en een dertigtal machines. Het is dit bedrijf dat drie nieuwe aandeelhouders verwelkomt die allen operationeel actief zijn binnen de groep: Christophe Tasset (Operationeel Directeur), Bernard Coolen (Logistiek Directeur) en Guillaume Rauw (MB Transport Manager). De twee gedelegeerd bestuurders van de groep, oprichter Michel Bronlet en zijn zoon Vincent, zijn verheugd over de frisse wind die door deze pijler van de MB Groep waait: “Guillaume heeft zich al vele jaren bewezen bij MB. Christophe en Bernard hebben meteen na hun aanwerving te kennen gegeven dat ze wilden evolueren. Van onze kant hebben wij met Vincent altijd blijk gegeven van een reële openheid in dit opzicht, met het oog op de verdere ontwikkeling en groei van de groep. Dit is nu bereikt.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo