Nippon Express opent vierde logistiek centrum in Genk

Nippon Express Group heeft zijn vierde Belgische vestiging geopend in België. Het 20.000m² grote logistiekcentrum maakt deel uit van de site Genk Green Logistics. 

In de nieuwe vestiging van Nippon Express ligt de focus op de ondersteuning van de logistieke activiteiten van de klanten in de kledingindustrie. Het nieuwe centrum ligt naast de Genkse binnenvaartterminal en verbindt de spoorwegterminals naar andere Europese bestemmingen met de luchthaven van Luik. Zo speelt het bedrijf maximaal de voordelen uit van een ligging in het centrum van de West-Europese massaconsumptie. De groei van de e-commercemarkt biedt volgens Nippon Express opportuniteiten. Nippon Express Group heeft de kledingindustrie als prioritair aangeduid en wil nog groeien in dit marktsegment.

Het nieuwe centrum is 20.000 m² groot en omvat 23 laadkades, 6 rekfoliewikkelmachines en 38 sorteermachines. Het gebouw mikt op een BREEAM-certificering met de inzet van zonne-energie en waterrecyclage.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo