[Passion4Trucks] Cocktails shaken met zwaar materiaal bij Atrium Opleidingen

Behendigheidsproeven met een twist, die brengt Atrium Opleidingen mee naar Passion4Trucks. Trucker of heftruckchauffeur, de opleidingsspecialist heeft enkele opvallende uitdagingen in petto! 

Zowel op het binnen-als het buitenparcours van Passion4Trucks vind je een opstelling van Atrium. ‘Buiten’ stelt de opleidingsspecialist een 100 meter lang slalomparcours op voor vrachtwagenrijders. Bedoeling is om de vrachtwagen foutloos achteruit te manoeuvreren. Alsof dat niet ingewikkeld genoeg is, wordt aan de achterbumper van de trailer ook een theezakje bevestigd. Aan de behendige truckchauffeur om de truck zo te manoeuvreren dat hij met behulp van de luchtvering en afgemeten stuurbewegingen een kopje thee kan zetten.

Ook ‘binnen’ heeft Atrium een uitdaging in petto. Op het behendigheidparcours voor heftrukchauffeurs word je uitgedaagd om met behulp van een heftruck zelf een cocktail te shaken. Als u een spectaculairdere manier kent om een aperitief te versieren, mag u het ons altijd komen vertellen!

Atrium stelt ook zijn doorgedreven trainingen in rijoptimalisatie voor tijdens een livegesprek op 24 juni.

Ook benieuwd naar uw behendigheid als (hef)truckchauffeur/barman? Kom het testen op de stands van Atrium tijdens Passion4Trucks!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo