Featured Video Play Icon

[Passion4Trucks LIVE] Truckfly by Michelin maakt het leven van de chauffeurs gemakkelijker

Michelin brengt met de ‘Truckfly by Michelin’ app een héél handige tool voor chauffeurs op de markt.

De app is bedoeld om de truckchauffeurs bij te staan en hun routes en overnachtingen zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Je vindt er onder meer wegrestaurants op, parkings, tankstations en tankcleanings. Truckers kunnen reviews en boodschappen schrijven om hun collega’s constant up-to-date te houden. En natuurlijk krijgen de eigenaars van deze interessante plaatsen een goede mogelijkheid om hun aanbod kenbaar te maken. De ‘Truckfly by Michelin’-community telt ondertussen meer dan 600.000 gebruikers in Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo