[Passion4Trucks] Maak een onvergetelijke selfie met het Michelin-mannetje

Ook bandenfabrikant Michelin is van de partij op Passion4Trucks en dan kan de iconische mascotte Bibendum niet op het appel ontbreken. Mis deze kans niet om op de foto te gaan met het enige echte Michelin-mannetje. 

“Bibendum is inderdaad van de partij voor foto-opportunities op onze stand”, zegt Peter Govaerts van Michelin. “Daarnaast vestigen we ook de aandacht op onze applicatie Truckfly by Michelin, een webplatform waarmee chauffeurs informatie en ervaringen kunnen uitwisselen over bijvoorbeeld truckparkings, wegrestaurants, garages en transportbedrijven. Via de app kunnen ze gemakkelijk informatie uitwisselen en elkaar helpen onderweg.” David Szymanowski, projectverantwoordelijke bij Michelin, komt de werking van de app live voorstellen in gesprek met hoofdredacteur Claude Yvens op 24 juni.

Wil jij ook een selfie met het Michelin-mannetje? Schrijf je dan hier gratis in! 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo