[Passion4Trucks] Ninatrans trakteert medewerkers en debatteert mee

Ook de Leuvense transporteur Ninatrans tekent present tijdens Passion4Trucks. Met entertainment voor medewerkers en bezoekers op de stand, maar ook met een bijdrage aan het debat over het Mobility Package. 

De Ninatrans-medewerkers worden tijdens Passion4Trucks door het bedrijf vergast op een drankje en goodies. Ook vind je op de Ninatrans-stand een fotobooth voor originele foto’s. Het Leuvense transportbedrijf neemt ook deel aan het Febetra-debat over het Mobility Package op 24 juni. Daarnaast vind je Ninatrans ook terug tijdens de Job Day van TL Hub op zaterdag 25 juni.

Benieuwd wat Ninatrans te bieden en te vertellen heeft? Schrijf je dan nu gratis in voor Passion4Trucks!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo