[Passion4Trucks] Ontdek de Dakar-truck van Iveco in de Special Vehicles Expo!

Naast de Scania Gryphus zal ook Iveco een bijzondere truck meebrengen naar Passion4Trucks op 24 en 25 juni in Brussels Kart Expo: de Dakar-truck van Gregoor Racing Team, die bovendien onlangs de Tunisia Desert Challenge heeft gewonnen!

De rallytruck van Gregoor Racing Team is gebaseerd op de Iveco T-Way, die in standaardtrim al tegen een stootje kan, maar dankzij de aanpassingen van het raceteam gemaakt is om de zwaarste woestijnrally’s te overleven. De legendarische Dakar-rally aan het begin van het jaar eindigde jammer genoeg met pech, maar in april mocht het Gregoor Racing Team dan toch als eerste over de streep komen in de Tunisia Desert Challenge.

Toch kijkt het team nu al uit naar de volgende Dakar-rally: “We moeten de Iveco nu ombouwen naar de FIA-reglementen en daarna gaan we zorgen dat alles klaar is voor onze tweede deelname aan de Dakar.” Maar eerst zal de truck te zien zijn op Passion4Trucks in de Special Vehicles Expo. Schrijf je hier gratis in voor het event!

Lees alles over Iveco Belgium

Iveco Belgium

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo