[Passion4Trucks] Stem nu voor de Mooiste DAF van België!

Op de chauffeursdag van Passion4Trucks, op zaterdag 25 juni, wordt de Mooiste Truck van België verkozen, met dit jaar 7 deelnemende merken. Dit zijn de finalisten van DAF. De winnaar wordt voor 50% bepaald door de publieksstemmen, dus stem zeker mee en kom gratis kijken naar de uitreiking op het event!

Stem op jouw favoriet door zijn of haar foto te liken op onze Facebookpagina Passion4Trucks by Transportmedia!

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo