[Passion4Trucks] Wheels & Lights for Life: steun strijd tegen kinderkanker met fraaie trucks en lokaal bier

Tijdens Passion 4 Trucks besteden we ook aandacht aan het goede doel. Vrijwilligersorganisatie KKF & Co zamelt geld in voor het kinderkankerfonds van het Universitair Ziekenhuis in Gent. De drie mooiste trucks van hun event ‘Wheels & Lights for Life zakken af naar Brussels Kart Expo. 

De basis voor KKF & Co werd een tiental jaar geleden in het leven geroepen door de Tielste Cindy Wielfaert. Samen met een team van lokale vrijwilligers zamelt ze al jaren geld in voor de strijd tegen kinderkanker. De vereniging organiseert uiteenlopende activiteiten om de kas te spijzen. Op 21 en 22 mei jongstleden organiseerde KKF & Co zijn grootste event, Wheels & Lights for Life. Liefst 80 trucks, 62 motorrijders en een stoet oldtimers, vonden de weg naar Tielt. De drie mooiste trucks van die meeting zullen te bezichtigen zijn op de KKF&Co-stand tijdens Passion4Trucks. Trote truckers Kevin De Wilde (Transport Taillie, Volvo fh 4), Shana Van Wetswinkel ( VM Trans, Scania 540S 6×2), Transé Sorino (UP Trans, MAN TGX 18) maken hun opwachting. Op de stand is ook het lokale bier ‘Tjolder’ te koop, in geschenkverpakking, met glazen en een “Tjolder”-T-shirt.

In juli willen de vrijwilligers traditiegetrouw een mooie cheque doneren aan het Kinderkankerfonds. De teller staat inmiddels al op 10.000 euro. Kom naar Passion4Trucks en help deze bevlogen vrijwilligers om dat bedrag nog ruimschoots te overtreffen!

Schrijf je hier GRATIS in voor Passion4Trucks en steun het goede doel!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo