Featured Video Play Icon

[VIDEO] Ford E-Transit: laad hem slim op!

De Ford E-Transit kan dankzij zijn slimme laadsoftware geprogrammeerd worden om op de best geschikte momenten zijn batterijen bij te laden. En als het ’s nachts niet lukt om bij te laden, kan hij op 34 minuten tot 80% worden opgeladen dankzij het snellaadvermogen van 115 kW!

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Groot Ford eTransit order voor Sibelga – Transport & VAN.TV (Kanaal Z) 57

De 100% elektrische Ford E-Transit is op maat gemaakt van bedrijven die kiezen voor duurzame mobiliteit. Met de populaire Transit 2Ton als degelijke basis, een emissievrij rijbereik tot 317 km en de laad- en optimalisatiediensten van Ford Pro, weet hij te overtuigen. Ook Sibelga bestelde 20 exemplaren van de elektrische Transit. Grégory Navet, Mobility, Fleet […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo