Al-Ko lanceert aanhangwagens voor cargobikes

Al-Ko Vehicle Technology maakt gebruik van zijn uitgebreide ervaring met lichtgewicht aanhangwagens om een nieuwe reeks aanhangwagens voor cargobikes te ontwikkelen. Dit zal de mogelijkheden van uitstootvrij vervoer voor de laatste kilometers verder uitbreiden.

De nieuwe aanhangers maken gebruik van een modulair chassisconcept dat reeds beproefd is. Volgens Harald Hiller, CEO van Al-Ko Vehicle Technology, maakt dit chassis het mogelijk om een hoog laadvermogen (tot 240 kg) te combineren met een hoge rijstabiliteit. In ieder geval is er geen ruimte voor compromissen als het gaat om de kwaliteit van de onderdelen, die even goed is als die voor lichte commerciële aanhangwagens. Dit geldt met name voor de met rubber afgeveerde assen en de onafhankelijke wielophanging, die voor een hoog rijcomfort zorgen, en voor de remmen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo