CLdN ontvangt 100 nieuwe Kässbohrer opleggers

Naast de divisies CLdN Roro (short sea services) en CLdN Ports (terminal management), ontwikkelt CLdN Cargo multimodale deur-tot-deur transportoplossingen. Deze divisie heeft zojuist 100 nieuwe Kässbohrer huifopleggers in gebruik genomen.

De 100 nieuwe opleggers zijn uitgerust met schuifdaken en hebben ook een track & trace-functie. Ze zullen worden gebruikt op verschillende routes die door CLdN Cargo in heel Europa worden geëxploiteerd, aangezien ze volledig compatibel zijn met de eisen van het spoor- en ferryvervoer.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo