DAF stelt nieuwe Night Lock voor

DAF Trucks biedt al lang eenvoudige en doeltreffende oplossingen om indringing in de cabine tijdens de rustperiode van de chauffeur te voorkomen. De Nederlandse constructeur introduceert nu een nieuwe Night Lock voor de nieuwe XF, XG en XG.

Het nieuwe mechanische slot maakt gebruik van zowel de instapbeugel als de constructie van de portier. Het nieuwe DAF Night Lock bestaat uit een stalen paneel in de kleur van het interieur en is voorzien van een tuimelschakelaar. Bij bediening van het slot schuift het paneel omlaag, óver de instapbeugel. Dit blokkeert de deur waardoor potentiële indringers worden buitengesloten. Een rode indicator geeft duidelijk aan dat het DAF Night Lock is geactiveerd. Eén druk op de tuimelschakelaar is voldoende om het slot weer te ontgrendelen. Daardoor kan de chauffeur in geval van nood altijd snel de cabine verlaten. Volgens DAF Trucks is het nieuwe DAF Night Lock tot wel 150% sterker dan enig ander vergelijkbaar systeem op de markt.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo