[DEALER] Etablissements Huet – www.huet.be

Etablissements Huet heeft vandaag de dag twee vestigingen in Marche-enFamenne en Habay-la-Neuve en vertegenwoordigt twee sterke merken: Mercedes-Benz en Scania. Beide vestigingen bieden de volledige gamma’s aan, met twee showrooms, twee werkplaatsen en een volledig gemoderniseerde infrastructuur die aangepast is aan de klanten van zowel zware vrachtwagens als lichte bedrijfsvoertuigen. Infrastructuur, gereedschap, IT, digitalisering: in al deze domeinen heeft het bedrijf sinds 2016 fors geïnvesteerd. Het behield evenwel zijn familiale karakter, wat zeer gewaardeerd wordt door de klanten.

Pascal Huet: “De investeringen werpen vruchten af”

“Wij willen ons familiale karakter behouden, wat overigens ook erg gewaardeerd wordt door onze klanten. Zij wijzen ons erop dat de relaties niet dezelfde zijn met grote groepen. Dezer dagen zijn nabijheid en vertrouwen in klantrelaties des te waardevoller. Dit verklaart ook waarom de omzet van onze serviceafdeling en carrosseriebouw stijgt, met name ten gevolge van de langere levertijden. Sommige klanten geven er immers de voorkeur aan hun voertuigen te laten herstellen en ze te behouden, in plaats van riskante aankopen te doen.

Mijn broer Michel heeft nu de leiding over de Scaniaconcessie, terwijl ik me richt op de activiteiten met betrekking tot Mercedes-Benz. Sinds 2016 hebben we 4,5 miljoen euro geïnvesteerd in Marche en 1,5 miljoen in Habay. We investeerden in de werkomgeving en infrastructuur, in gereedschap en efficiëntie.

Tegelijkertijd hebben we ons voorbereid op het elektrifi catietijdperk. De eerste uitdaging zal zijn om de mentaliteit te veranderen. Wij begeleiden onze klanten naar deze nieuwe manier van werken, bijvoorbeeld door ze nu al elektrische voertuigen ter beschikking te stellen tijdens onderhoudsbeurten, om ze vertrouwd te maken met dit nieuwe type aandrijving. Ik ben ervan overtuigd dat de dealer verder een belangrijke rol zal vervullen. Wij
zetten ons eigen ecosysteem op met zonnepanelen en laadpalen, en we zijn bereid om flink te investeren in groene energie.”

“ De dealer zal een belangrijke rol spelen in het elektrificatietijdperk.”

 

 


Vestigingen:
Zoning des Coeuvins, 3
6720 Habay-la-Neuve (sinds 1996)

Boucle de la Famenne, 25
6900 Marche-en-Famenne (sinds 2016

Verkoop 2021: 297 Mercedes-Benz Vans lichte bedrijfsvoertuigen, 50 MercedesBenz Trucks vrachtwagens, 49 Scania-vrachtwagens

Carrosseriebouwer gespecialiseerd in de montage van diverse opbouwen op lichte bedrijfsvoertuigen


www.huet.be

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo