[DEALER] Garage De Witte – www.garagedewitte.be

Met bijna een halve eeuw ervaring is Garage De Witte vandaag een specialist op het vlak van lichte bedrijfsvoertuigen en hun opbouw. Met een ploeg van 15 mensen runnen Peter en Caroline De Witte nog steeds de zaak. Steunend op het breed aanbod van Nissan bedrijfsvoertuigen, aangevuld met Isuzu en Maxus, wordt de klanten de meest adequate oplossing aangeboden. Isuzu heeft een mooie performante pick-up op de markt met de D-Max en een kleine vrachtwagen, de N-Serie. Maxus heeft elektrische bestelwagens. Dat biedt onder meer extra mogelijkheden om in te spelen op de stappen die gezet worden in de richting van elektrifi catie van lichte bedrijfsvoertuigen.

Peter & Caroline De Witte: “Onze specialisatie in opbouw is onze sterkte”

“Het Nissan gamma werd aangevuld met een volstrekt nieuw model, de Townstar als vervanger van de NV250. Van deze compacte bestelwagen is er tevens een volledig elektrisch model, een ideale van voor de last mile delivery. Voor het middensegment hebben we de Primastar, beschikbaar in twee lengtes, en als grootste model in het Nissan gamma is er de Interstar. Die is niet enkel in vier lengtes te verkrijgen, hij leent zich tot verschillende chassis-toepassingen en opbouwmogelijkheden.

Dat we ons doorheen de jaren zijn gaan specialiseren in alles wat opbouw te maken heeft, is geen toeval. Er speelde sowieso een vraag-element van de klant uit. Je merkte dat de aanschaf en opbouw van een bestelwagen op verschillende locaties vaak een heel logistiek gedoe oplevert. Door als één aanspreekpunt te fungeren vermijden we dit. Maar we zien het ook als een manier om ons te profileren en het verschil te maken. Ook de belettering nemen we bijvoorbeeld voor onze rekening. Door samenwerking met een externe partner weliswaar, maar de werkzaamheden gebeuren wel hier ter plekke.

Opbouw is complexer geworden. Maar dat is net de uitdaging, net als de nieuwe techniek bij de voertuigen. Er zijn nieuwe materialen, nieuwe oplossingen, zoals elektrische voertuigen, en die moet je permanent opvolgen. Maar vergeet ook niet dat de normen strenger zijn geworden. De grote challenge voor de transportsector ligt hem in het gewicht onder controle te houden. Eigenlijk draait het altijd rond het vinden van een evenwicht tussen stevigheid en lichtheid van de constructie en daarvoor bieden wij onze kennis en kunde aan.”

 

“We trachten zo veel mogelijk een one-stop-shop te zijn voor de klanten, gaande van carrosserie tot tweedehandsverkoop, verhuur en financiering.”

 

 


Vestiging:
Als op en top familiebedrijf met de persoonlijke service inherent aan dergelijke bedrijven is Garage De Witte sinds 1974 Nissan-dealer. De relatie met Nissan bleek een goede match te zijn en met Isuzu en Maxus worden nog meer mogelijkheden aangeboden.

Sint-Niklaasstraat 92
9170 Sint-Gillis-Waas

www.garagedewitte.be


lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo