Eddy Haesendonck is nieuwe CEO Hedin Benelux

Eddy Haesendonck, voormalig CEO van BMW Group Belux, komt aan het roer te staan van Hedin Automotive Nederland en Hedin Mobility Group Benelux. Henk van der Kwast, de voormalige topman, groeit door tot directeur strategie bij Hedin Mobility Group Europa.

Het was enigszins een verrassing toen het vertrek van Eddy Haesendonck werd aangekondigd bij BMW Group Belux, aangezien BMW onder zijn leiding marktleider werd in België. Maar nu is het dus duidelijk dat hij een nieuwe uitdaging heeft gevonden bij Hedin, de Europese dealergroep die ook in ons land flink is gegroeid de afgelopen jaren. Naast Mercedes, Toyota en Lexus zal de groep ook invoerder worden van de Ineos Grenadier.

“Na 25 jaar bij de BMW Group was voor mij de tijd rijp om aan een nieuw hoofdstuk van mijn professionele leven te beginnen. De strategie van Hedin Mobility Group, met haar plannen voor de Benelux-markten, sluit aan bij mijn persoonlijke visie op de manier waarop een organisatie succesvol kan blijven in de snel veranderende automotive-industrie”, laat Haesendonck weten. En die strategie zal nog meer groei betekenen voor Hedin op onze markt, zo bevestigt Anders Hedin, eigenaar en CEO van Hedin Mobility Group: “”Wij zijn verheugd dat Eddy heeft beslist om onze organisatie te vervoegen. De Benelux is een belangrijke regio waar we onze organisatie verder willen laten groeien, met Eddy’s ervaring en succesvolle staat van dienst versterken we de kansen op succes aanzienlijk.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo