Featured Video Play Icon

[VIDEO] Op pad met de VW Crafter!

AdvertisementWie bouw zegt, zegt ook al heel snel Volkswagen Crafter. Dit werkpaard is niet alleen robuust, het is ook een utilitair voertuig waar u documenten in sorteert, afspraken maakt, uw telefoon oplaadt of uw middagpauze neemt. Dankzij de geïntegreerde interface voor het mobiele vlootbeheer Connected Van en de online diensten Car-Net bent u in de Crafter zo goed als altijd mee met de jongste stand van zaken en wordt u goed geëntertaind.

De Crafter is uiteraard een werkpaard en moet gebruikt worden waarvoor hij gemaakt is. Afhankelijk van de wielbasis biedt hij plaats aan vier tot zes europaletten. Dat betekent concreet een laadvolume van 9,9 tot 18,4 kubieke meter. Om alles goed en schadevrij op de bestemming te brengen biedt dit utilitair voertuig u de beste ladingbeveiliging van zijn klasse en dit dankzij 14 optionele sjorbeugels en een grote keuze aan sjorrails.

De Crafter is niet alleen sterk, hij is ook slim. De innovatieve rijassistentie- en intelligente veiligheidssystemen anticiperen op lastige verkeerssituaties. Zo is er het Multi-Collision-remsysteem en een lektronisch Stabiliteitsprogramma. Beiden geschikt bij gevaarlijke remmanoeuvres. Maar er zijn ook geïntegreerde rijhulpsystemen zoals de automatische afstandsregeling, het omgevingswaarnemingssysteem of de rijstrookassistent. Kortom: een voertuig helemaal in het teken van de chauffeur!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo