Verizon Connect presenteert nieuwe slimme-video-oplossing

Verizon Connect Integrated Video is een nieuwe slimme-video-oplossing die gebruik maakt van Artificial Intelligence om beelden automatisch te classificeren op basis van de ernst van een voorval. De oplossing biedt ook inzicht in data om het rijgedrag van chauffeurs te verbeteren en om bedrijven te beschermen tegen valse claims.

De AI-engine doorzoekt de videobeelden, zodat transporteurs en wagenparkbeheerders alleen die beelden te zien krijgen die voor hen relevant zijn. Machine Learning-technologie optimaliseert toekomstige video’s op basis van feedback van de gebruikers. Overige functies zijn Speed Overlay, waarmee wagenparkbeheerders eenvoudig in het videofragment kunnen zien hoe hard het voertuig reed om te bepalen of de gereden snelheid de oorzaak van het voorval was, en Video on Demand, waarmee wagenparkbeheerders het geclassificeerde beeldmateriaal kunnen afspelen in fragmenten van 40 seconden.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo