[ADVERTORIAL] Linde V modular B: kostefficiënt orderpicken tot +7 meter

Doordat magazijnen alsmaar vaker verticaal uitbreiden i.p.v. horizontaal, neemt de vraag naar verticale orderpicktrucks verder toe. Om deze optimaal te kunnen beantwoorden, heeft Linde de V modular B uitgebracht: een krachtige, kostefficiënte orderverzameltruck voor pickhoogtes tot 7,83 m.

Groot aanbod configuraties
Eén van de grootste troeven van deze truck is – zoals zijn naam aangeeft – zijn modulariteit, die bv. inhoudt dat voor een 24V- of een 48V-motor kan worden gekozen. De V vooraan staat dan weer voor het verticale karakter, terwijl de B voor “Best Value” staat, oftewel zijn uitstekende prijskwaliteitsverhouding.

Veilig en ergonomisch
Werken op hoogte vereist extra veiligheidsmaatregelen, zo kan de V modular B boven 1,2 m enkel bediend worden indien de veiligheidssteunen gesloten zijn. Vervolgens kan de gebruiker zijn werk in alle comfort uitvoeren in de losgekoppelde, ruime cabine met trillingsabsorberende mat.

Ontdek de V modular B op de Motrac website!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo