Featured Video Play Icon

[VIDEO] Mercedes-Benz T-Klasse: lifestyle en luxe

Mercedes-Benz Vans heeft met de nieuwe T-Klasse een tweede personenwagen aan het gamma toegevoegd, naast de grotere V-Klasse. Het model krijgt 5 zitplaatsen en de keuze uit twee benzine- en twee dieselmotoren. Later volgt ook een versie met 7 zitplaatsen.

Lees alles over Mercedes-Benz Vans Belgium Luxembourg

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo