Featured Video Play Icon

[VIDEO] We Are Champions: theezakjes, bowling en blussen!

In het nieuwe seizoen van We Are Champions wagen Gilles D’Haene (D’Haene Beton- en Afbraakwerken), Marc Smets (Euro-Mex) en Frederik Willaert (Bouwmaterialen Willaert) zich aan gewaagde spelletjes waarbij precisie, snelheid en doeltreffendheid cruciaal zijn. In het knappe hoofdkwartier van The Truck Company in Hooglede werden 3 individuele opdrachten uitgestippeld. Deze worden nauwlettend in de gaten gehouden door een professionele jury: MAN, The Truck Company en Continental.

In de eerste opdracht moet Gilles D’Haene een theezakje in een mok zien te krijgen, en dit tijdens een moeilijk achterwaarts manoeuvre. Hierbij moet hij optimaal gebruik maken van het MAN OptiView-systeem, met cameraspiegels en digitale schermen. Marc Smets doet de ‘bowling challenge’. Hij moet de dieplader zelf positioneren en krijgt hij twee kansen om de bestelwagenbanden om te werpen met de ContiRegional-band. Frederik Willaert moet een traject van bijna een kilometer afleggen. Tijd is hierin belangrijk, maar ook het juist parkeren van de tankwagen van The Truck Company is cruciaal.

Lees alles over Continental Benelux BV

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo