Featured Video Play Icon

[VIDEO] We Are Champions: theezakjes, bowling en blussen!

In het nieuwe seizoen van We Are Champions wagen Gilles D’Haene (D’Haene Beton- en Afbraakwerken), Marc Smets (Euro-Mex) en Frederik Willaert (Bouwmaterialen Willaert) zich aan gewaagde spelletjes waarbij precisie, snelheid en doeltreffendheid cruciaal zijn. In het knappe hoofdkwartier van The Truck Company in Hooglede werden 3 individuele opdrachten uitgestippeld. Deze worden nauwlettend in de gaten gehouden door een professionele jury: MAN, The Truck Company en Continental.

In de eerste opdracht moet Gilles D’Haene een theezakje in een mok zien te krijgen, en dit tijdens een moeilijk achterwaarts manoeuvre. Hierbij moet hij optimaal gebruik maken van het MAN OptiView-systeem, met cameraspiegels en digitale schermen. Marc Smets doet de ‘bowling challenge’. Hij moet de dieplader zelf positioneren en krijgt hij twee kansen om de bestelwagenbanden om te werpen met de ContiRegional-band. Frederik Willaert moet een traject van bijna een kilometer afleggen. Tijd is hierin belangrijk, maar ook het juist parkeren van de tankwagen van The Truck Company is cruciaal.

Lees alles over Continental Benelux BV

video

We Are Champions (aflevering 3) – Transport & VAN.TV 58

Het is moneytime in deze slotaflevering van We Are Champions. Transporticonen Gilles D’Haene, Marc Smets en Frederik Willaert wagen zich elk aan hun derde en laatste opdracht van dit seizoen. Wie maakt er het snelst een kopje thee? Wie kan het beste bowlen? En wie is de bekwaamste brandweerman?

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo