20 Ford F-Max voor Frigor Express

De onderneming Frigor Express in Péruwelz heeft de eerste van een order van 20 Ford F-Max-trekkers ontvangen. De voertuigen worden geleverd door de dealer Eeckhout Poids Lourds in Moeskroen.

Frigor Express gebruikt een vloot van 160 vrachtwagens voor het vervoer van verse en diepgevroren producten. Het in Peruwelz gevestigde bedrijf heeft andere operationele bases in Nederland (Breda), Frankrijk (Perpignan, Cavaillon en Moissac) en Riga in Litouwen. “Een van onze kenmerken is dat we altijd met dubbele bemanningen werken,” legt directeur Freddy De Smet uit. “Toen we onze eerste F-Max op proef hadden, was ik een beetje sceptisch, maar we waren aangenaam verrast door de ruimte in de cabine en ook de chauffeurs vinden de Ford leuk. Van onze kant zijn we ook tevreden over het brandstofverbruik, dat schommelt tussen 28 en 29 liter / 100 km”. Argumenten die genoeg waren om van één naar 20 F-Maxen te gaan…

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo