[ADVERTORIAL] Met Mercedes-Benz Uptime levert uw truck meer geld op

Een vrachtwagen die stilstaat kost geld, en een voertuig dat onverwacht stilstaat kost nog veel meer geld. Om dat te voorkomen en er voor te zorgen dat uw vrachtwagens blijven rijden, kan u beroep doen op Mercedes-Benz Uptime waarmee uw voertuigen 24 op 24 uur worden opgevolgd en u tijdig wordt verwittigd om stilstand te vermijden.

Een platte batterij, een probleem met AdBlue, remblokken die aan vervanging toe zijn: ze leiden tot onverwachte stops op ongelegen momenten. En dat kost geld. Het loon van de chauffeur loopt door, de klant kan niet worden bediend en er komen extra kosten door een depannage.
Met Mercedes-Benz Uptime worden uw truck, uw transportbedrijf en de Mercedes-Benz dealer slim met elkaar verbonden. Het intelligente netwerk diagnosticeert voortdurend de toestand van het voertuig en de aangekoppelde trailers en geeft adviezen over wat er moet gebeuren. Zo kent de dealer niet alleen de oorzaak van een probleem voordat de truck binnenkomt maar weet hij ook welke stukken hij in voorraad moet hebben.
Dankzij Mercedes-Benz Uptime is de oorzaak van een probleem bij de werkplaats al bekend voordat de truck de werkplaats heeft bereikt. Zo beperkt Mercedes-Benz Uptime ongeplande stilstanden en maakt reparaties planbaar om zo de voertuigbeschikbaarheid te verhogen.

Mercedes-Benz ServiceContracts
De servicecontracten van Mercedes-Benz worden volledig op maat van de klant gemaakt. Het meest volledige is Mercedes-Benz Complete. Het uitgebreide dienstenpakket dekt alle werkplaatsdiensten met inbegrip van slijtageonderdelen. Van de coördinatie van de afspraken tot de controle van de factuur, wij regelen het voor u. Mercedes-Benz Uptime is een integraal onderdeel van Mercedes-Benz Complete, Maar ook alle andere ServiceContracts van Mercedes-Benz kunnen worden gecombineerd met Mercedes-Benz Uptime voor nauwelijks 22 euro per maand. Voor looptijden tot 8 jaar en kilometerstanden tot 600.000 kilometer (Atego) en tot 1.000.000 kilometer (Actros, Antos, Arocs).


Voordelen Mercedes-Benz Uptime
• Voorkomt voorspelbare uitval. Snelle reparatieoplossingen, zodat het transport op tijd kan worden afgerond.
• Plant werkplaatsbezoeken optimaal voor maximale efficiëntie. Zo worden ongeplande werkplaatsbezoeken planbaar en zijn voertuigen sneller weer inzetbaar.
• Brengt maximale duidelijkheid over de vereiste reparatiemaatregelen bij de truck en gekoppelde trailer. Gaat onnodig werkplaatsbezoek tegen en voorkomt onnodige kosten.Op het dashboard

    Voorspelbare uitval voorkomen

     Efficiënt management van reparatieen onderhoudswerkzaamheden

 

       Ondersteuning in real-time bij door de klant zelf uitvoerbare reparatiewerkzaamheden


www.mercedes-benz-trucks.com

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo