Bart Bosmans aan het hoofd van Paccar-fabriek in Quebec

Het is een mooie promotie voor de Belg Bart Bosmans, die drie jaar bekend was als Managing Director van DAF Trucks Belgium: hij is nu verantwoordelijk voor de Canadese fabriek in Sainte-Thérèse.

Na drie jaar aan het hoofd van de Belgische DAF Trucks organisatie te hebben gestaan, werd Bart Bosmans Sales Manager voor een groot deel van Europa alvorens rechtstreeks naar Paccar over te stappen als Leasing en Used Vehicle Manager bij Paccar Financial. Hij heeft nu de leiding over een fabriek die sinds 1999 Kenworths en Peterbilts voor middelzware toepassingen produceert en waar ongeveer 1400 mensen werken. Zo’n carriereverloop toont aan dat de Amerikaanse groep de toekomst van onze landgenoot in nog hogere sferen ziet…

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo