Caselani Fourgonnette: van Berlingo naar 2CV

Caselani is een Italiaanse koetswerkbouwer die al even moderne Citroën-busjes ombouwt naar klassiek ogende bestelwagens, die bijvoorbeeld als foodtruck worden gebruikt. De nieuwste creatie van het bedrijf zoekt het een formaatje kleiner.

De Type H-bestelwagens van Caselani worden onder licentie van Citroën gebouwd en doen het design van de iconische Type H uit de vorige eeuw herleven. Tot nu toe waren er twee modellen: de Type H op basis van de Jumper en de Type HG op basis van de Jumpy, maar nu komt er nog een derde: de Fourgonnette, die de Berlingo doet lijken op de bestelwagenversie van de Citroën 2CV.

Technische details geeft Caselani nog niet mee, maar vermoedelijk zal je dezelfde benzine-, diesel- en elektrische aandrijflijnen kunnen kiezen als in de Berlingo. Het geeft het Stellantis-busje alvast een helemaal andere look dan zijn broertjes binnen het concern!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo