Cenntro verwerft belang in ontwikkelaar cargobike

De Cenntro Electric Group, die elektrische bedrijfsvoertuigen produceert, voegt een nieuw element aan zijn boog toe door te investeren in het Duitse bedrijf Antric, dat elektrische cargobikes ontwikkelt.

Antric heeft de Antric One ontwikkeld, een vierwielige cargobike die speciaal is ontworpen voor bezorging en pakketvervoer. Dankzij de lage vloer biedt hij een nuttig volume van 2,3 m3 en een laadvermogen tot 300 kg. Een ander kenmerk is de carrosserie van textiel. Die beschermt de bestuurder tegen de grillen van het weer. Volgens de ontwerpers is hij ook robuuster en ergonomischer dan andere bakfietsen.

Cenntro is van plan de Antric One in zijn fabriek in Herne te produceren en wereldwijd op de markt te brengen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo