DKV Mobility vergroot acceptatienetwerk mobiel betalen tot ruim 2000 stations

DKV Mobility breidt zijn acceptatienetwerk voor mobiel betalen uit. Met de DKV APP&GO-betaalfunctie in de DKV APP kunnen klanten van DKV Mobility nu ook cashless tanken bij meer dan 2000 stations.

Deze dienst kost niets. De autorisatie gebeurt via vingerafdruk of gezichtsscan en indien gewenst, wordt het bonnetje rechtstreeks naar de administratie gestuurd. Het complete acceptatienetwerk mobiel betalen van DKV Mobility in België, Duitsland, Italië, Nederland en Oostenrijk omvat nu ruim 2.000 stations.

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Samen Sterk bij Jacobs Transport – Transport & VAN TV 55

Jacobs Transport uit Genk is al sinds 1934 een gevestigde waarde in transportland. In 2002 namen zakenpartners Bart Tilmans en Francis Paulussen het bedrijf over. Tilmans focust zich op de transportactiviteiten, Paulussen leidt de afdeling voor autocars.  De partners van Jacobs Transport hebben allemaal een langdurige relatie met het bedrijf. Zo vertrouwt het Genkse transportbedrijf […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo