Een bloedmooie Scania R580 V8 voor Takeldienst Kris

Takeldienst Kris schakelt een versnelling hoger door voor het eerst een groot bergingsvoertuig op basis van een Scania R580 8X4 in gebruik te nemen. Het takelbedrijf uit Wevelgem gebruikt het ook als demonstratievoertuig voor de producten van de Italiaanse carrosseriebouwer Co.Me.Ar.

Kris D’heedene is ervan overtuigd dat zijn nieuwe Scania het meest indrukwekkende bergingsvoertuig van de regio Kortrijk is. Dit is een hele sprong voorwaarts voor een bedrijf dat voorheen alleen gebruik maakte van 4×4’s met een lepel en 19-tons vrachtwagens met plateau. Bussen en vrachtwagens zijn nu binnen bereik. Maar daar houdt het verhaal niet op: Kris D’heedene is ook een servicepunt voor de Nederlandse firma Almo, die de producten verdeelt van de Italiaanse specialist in bergingsvoertuigen Co.Me.Ar. Deze zijn echter nog niet erg bekend in België. Het was dus nodig een indruk te maken met dit interventievoertuig, dat tevens een demonstratievoertuig is.

“En wat is een betere ambassadeur dan een Scania V8”, zegt Kris D’heedene: “We kozen voor Scania nadat we drie merken hadden getest. Scania won de test, niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende automatische versnellingsbak. Daarnaast spreekt Scania mij ook heel erg aan qua product en uitstraling. Bovendien is de restwaarde van Scania uitstekend en voor een V8 vindt u snel een koper. En dan is er natuurlijk nog het geluid van de Scania V8, de natte droom van elke chauffeur.” In ieder geval, met zijn ‘El Toro’ look, zal deze Scania niet onopgemerkt blijven!

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo