GLS rolt nieuwe pakjesservice uit in 15 Europese landen

Logistiekdienstverkener GLS lanceert een nieuwe International ShopDeliveryService voor verzendingen naar 15 landen in Europa, en er zullen andere volgen. Klanten kunnen hun pakket naar een afhaalpunt van hun keuze laten brengen.

Met International ShopDeliveryService kunnen pakketten tot 20 kg naar meer dan 33.000 afhaalpunten in heel Europa worden bezorgd, wat garandeert dat er altijd een afhaalpunt dichtbij is. Ook de ervaringen en de mogelijkheden van de verzender worden uitgebreid.

De nieuwe service zal beschikbaar zijn voor leveringen in de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovakije, Slovenië, Spanje en Tsjechië. GLS zal de landen van het aanbod in de volgende maanden uitbreiden.

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo