IAA: Sono Motors gebruikt zonnetechnologie

Het in München gevestigde bedrijf Sono Motors zal op de IAA aanwezig zijn met verschillende demonstraties van zonnetechnologie, waaronder een samen met Chereau ontwikkelde koeloplegger.

Sono Motors heeft onder meer een elektrische auto ontwikkeld waarvan de actieradius kan worden vergroot door de toevoeging van fotovoltaïsche cellen die bijna de hele carrosserie bedekken, met een maximaal laadvermogen van 1,2 kW. Dezelfde monokristallijne siliciumtechnologie wordt gebruikt om flexibele zonnepanelen te maken die perfect passen op het dak en de zijkanten van andere voertuigen, zoals lichte bedrijfsvoertuigen, bussen of opleggers. Sono Motors zal dit in Hannover demonstreren op een door Chereau ontwikkelde koeloplegger, maar ook op drie andere prototypes die door nog niet nader genoemde partners zijn ontwikkeld.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo