Igretec koopt 4 Iveco Daily CNG

De intercommunale Igretec, die ongeveer 350 mensen tewerkstelt in de regio Charleroi, heeft zopas voor het eerst Iveco Daily CNG’s aangekocht om haar vloot van lichte bedrijfsvoertuigen te vernieuwen. De voertuigen werden geleverd door de TH Trucks dealer in Charleroi en werden voorzien van een kipperopbouw door Cargo Lifting.

Igretec is het agentschap voor economische ontwikkeling van Charleroi Métropole (dat de bedrijventerreinen van de regio exploiteert), maar het is ook actief in de waterzuivering en als facilitator van energie-efficiëntieprojecten. De vier nieuwe voertuigen zullen worden ingezet voor het onderhoud van groenvoorzieningen en zullen dankzij hun CNG-motor bijdragen tot het beperken van de milieu-impact van het Igretec-wagenpark.

Lees alles over Cargo Lifting N.V.

Cargo Lifting N.V.

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo