Featured Video Play Icon

Kom langs op Transport & Logistics 2022! Een beproefd concept op een nieuwe locatie

De snelgroeiende logistieke hub Gent is de thuishaven van Transport & Logistics Gent 2022. Deze editie biedt meer dan ooit kansen om te netwerken, inspiratie op te doen en kennis te vergaren. Waarom? Transport & Logistics vindt gelijktijdig plaats met Logistic & Industrial Buildings en verpakkingsbeurs Empack. Mis deze editie dus niet!

Ontmoet +250 exposanten uit de volledige supply chain!

Met een focus op de voedingsindustrie, automation en logistiek vastgoed is Transport & Logistics Gent drie dagen lang ‘the place to be’ voor professionals uit de logistieke en transportwereld. Dit alles in een ongedwongen, maar uitgesproken professionele setting.

De ideale voedingsbodem om kennis op te doen!

Onze partners zorgen opnieuw voor een uiterst interessant content programma rond trending topics zoals: Warehousing & SC Resilience, digitalisatie in de bouwsector, een havendebat met CEO’s van de haven en veel meer!

Netwerken à volonté

Transport & Logistics zou Transport & Logistics niet zijn zonder tal van netwerkmomenten. Denk aan de uitreiking van de Transport & Logistics Gazellen en de netwerkdrink samen met Empack. Zien we jou daar? Santé!

Twijfel niet meer en schrijf hier meteen in voor Transport en Logistics 2022. Registratie is verplicht maar volledig gratis. Tot dan?

Gratis registreren

Lees alles over Easyfairs NV

Easyfairs NV

video

Een recordeditie van Transport & Logistics Antwerpen 2023

Deze editie van de beurs Transport & Logistics heeft 11.000 professionele bezoekers in drie dagen ontvangen. “Dit was echt een topeditie”, zegt beursorganisator Nadine Francus. “Noteer zeker al volgende data: op 17 en 18 september 2024 meert Transport & Logistics terug aan in Flanders Expo in Gent waar we opnieuw de hele supply chain zullen […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo