Ford E-Transit doorstaat ‘hospitality’-test

Ford was het hele weekend één van de drie constructeurs die deelnamen aan de Ardeca Ypres Rally, de Belgische manche van het World Rally Championship (WRC). De nieuwe Ford E-Transit gaf een goede demonstratie van zijn batterijcapaciteiten.

Een van de kenmerken van de Ford E-Transit is de Pro Power Onboard, een box die in de laadruimte tussen het achterwiel en de achterklep is geïnstalleerd. Aangedreven door de tractiebatterijen, kan deze box gereedschap en apparatuur tot 2,3 kW aandrijven. Om het systeem te demonstreren, installeerde Ford België een E-Transit op het speciale podium in Wijtschate om zijn gasten in de beste omstandigheden te ontvangen. Missie volbracht, want het reuzenscherm en de koelkast verloren slechts enkele kilometers autonomie na een dag in bedrijf te zijn geweest!

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo