Linde lanceert superstille elektrische transpallets op maat van nachtdistributie

De Duitse intralogistiekspecialist Linde lanceert een nieuwe reeks elektrische transpalletten. De modellen van de serie T14-T20 zijn uiterst compact en kunnen in zeer smalle ruimtes worden ingezet. Ze behoren tot de stilste transpalletten op de markt en zijn dus geschikt voor inzet in stedelijke omgevingen, zelfs ’s avonds of in het midden van de nacht.

Met zijn nieuwe T14-T20 elektrische transpalletten komt Linde tegemoet aan een brede waaier aan vereisten: zo is de compacte T14 op maat gemaakt van transport in de stad, terwijl de T16 en T18 voornamelijk zullen worden ingezet bij het laden en lossen in magazijnen. De T20 tot slot is met zijn hefcapaciteit tot 2 ton uitermate geschikt voor uitdagende taken in industriële omgevingen. Dankzij hun stille motor en hydraulische pomp en hun drievoudige laadwielen blijven de transpalletten uit deze serie onder de 60 dB(A), zodat ze zelfs ’s nachts kunnen worden ingezet.

Hun lengte van slechts 429 mm maakt deze transpalletten uiterst manoeuvreerbaar en ook lichter, wat van pas komt bij inzet in smalle gangen en nauwe laadruimtes. Ook op vlak van veiligheid scoren deze transpalletten hoog: de lange, laag gemonteerde dissel verzekert een veilige afstand tussen bestuurder en truck, terwijl het lage chassis voorkomt dat de voeten onder het toestel gekneld kunnen worden. Bovendien zijn ze uitgerust met een slimme bumper, die de transpallet automatisch doet stilvallen bij het minste contact met de voeten van de bestuurder. Hun comfort wordt tot slot verzekerd door de ergonomische dissel, de wijde handgrepen met ergonomische bedienfuncties en speciale schokdempers, die de bestuurder tegen trillingen beschermen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo