Yun Express strijkt neer op luchthaven Luik

De Chinese transportreus Yun Express heeft plannen voor een hub op de luchthaven van Luik. Dat meldt de krant La Meuse. Cainiao, de logistiekdivisie van de Chinese e-commercespeler Alibaba deed het Yun voor. 

Yun Express is vooral bekend als logistieke partner van andere Chinese e-commerceplatformen. Het bedrijf startte in 2020 een Europese divisie en is intussen in 30 Europese landen actief. In de Benelux is het bedrijf vooral actief op de luchthavens van Schiphol en Masstricht in Nederland, en Luik. In Luik werd in 2020 een eerste warehouse geopend van 5.500 m², waar ook douaneafhandeling, pakketretour en expeditie worden verzorgd. Inmiddels bezet het bedrijf 11.000 m² op  Trilogiport. Yun Express koos voor Luik omwille van de strategische ligging, middenin het dichtbevolkte en welvarende hart van West-Europa. Samenwerking met lokale business partners staat centraal in Yun Express’ groeistrategie. Plannen om verder uit te breiden op de luchthaven van Luik passen in die visie van duurzame lokale verankering.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo