AGP eGlass tekent bij Heylen Warehouses voor 70.000 m² op Ghent Logistics Campus

AGP eGlass, een fabrikant van autoruiten die actief is bij twintig merken, neemt zijn intrek op de Ghent Logistics Campus. Het bedrijf zoekt naar ruimte om logistiek, opslag en lichte productietaken uit te voeren in het kader van zijn EMEA-groeistrategie. Die vindt het op de door Heylen Warehouses uitgebouwde site in Gent.

Ghent Logistic Campus omvat in totaal 150.000 m² en nadert de laatste ontwikkelingsfase. De logistieke campus biedt al onderdak aan Eltra, Northfreeze en Connect +. De site is strategisch gelegen in het hart van het Noordzeehavengebied (Haven van Gent) en biedt een vlotte toegang tot Nederland, Duitsland en Frankrijk en multimodale knooppunten. De campus wordt ontwikkeld volgens de hoogste normen in overeenstemming met de nieuwste ESG-marktpraktijken en zal naar verwachting tegen het najaar van 2022 volledig zijn opgeleverd. Colliers Belgium trad op als adviseur bij de logistieke huurtransactie van 70.000 m² en was in staat om een van de grootste logistieke deals in België te bemiddelen. Heylen Warehouses beheert momenteel meer dan één miljoen vierkante meter magazijnen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo