“Best Ford Dealer VAN 2019” Frank Driesen overleden

Treurig nieuws uit de wereld van de lichte bestelvoertuigen. Frank Driesen, de zaakvoerder van Ford Transit Center Autobedrijven Driesen Genk – Bree, kwam donderdagavond om het leven bij een fietsongeval in het Limburgse Dilsem-Stokkem, één dag voor zijn 54e verjaardag. 

Frank Driesen behaalde in 2019 de titel ‘Best Ford Dealer VAN’ bij Transportmedia’s jaarlijkse ‘Best of Van’- event. Sinds 2000 baatte hij een Ford-concessie uit, vlakbij de toenmalige Fordfabriek in Genk. Doorheen de jaren wonnen de verkoop en service van lichte bedrijfsvoertuigen aan belang, naast de verdeling van de luxemodellen Vignale en Mustang.

Driesen kroop in 2017 al eens door het oog van de naald, na een zware crash met zijn Ford Mustang. Hij laat een echtgenote en twee dochters na. De redactie van Transportmedia biedt de familie en vrienden van Frank Driesen haar oprechte medeleven aan.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo