Clark geeft low-lifttrucks facelift en betere ergonomie

Clark geeft zijn low-lifttrucks met opklapbaar bestuurdersplatform een facelift en voegt alle modelvarianten samen onder de naam PPXS20. De nieuwe serie heeft standaard stuurbekrachtiging en een betere ergonomie. 

De PPXS20-trucks zijn ontworpen voor gebruik op middellange tot lange transportroutes. De serie bestaat uit drie modelvarianten met een draagvermogen van 2000 kg: De PPXS20 met loodaccu (375 Ah) in de 12 km/u-uitvoering is geschikt voor lange transportroutes waarbij een hoge snelheid belangrijk is. Voor kortere afstanden is als alternatief een versie met een maximumsnelheid van 8 km/h beschikbaar. Voor de modelvarianten met loodaccu zijn verschillende accucapaciteiten beschikbaar, afhankelijk van de wensen van de klant. Voor intensieve toepassingen, zoals een meerploegendienst, waarbij de nadruk ligt op een hoge beschikbaarheid, is de PPXS20 ook leverbaar met een lithium-ion-accu (205 Ah). De Li-Ion-batterij kan gemakkelijk worden opgeladen zonder dat de levensduur wordt beperkt. De accu kan bij elk 230 volt-stopcontact worden opgeladen. In slechts 10 minuten kan 7 % van de accucapaciteit worden opgeladen.

Qua besturing kan de gebruiker kiezen tussen besturing via het bestuurdersplatform of voetgangersbediening. Een ergonomische dissel maakt bediening door zowel links- als rechtshandige medewerkers mogelijk. Verschillende automatische remsystemen verhogen de veiligheid en zorgen er voor dat de bestuurder zich kan focussen op zijn taak in het magazijn, en dus nog efficiënter kan werken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo