Continental lanceert volledige nieuwe banden voor regionaal vervoer

Op het gebied van regionaal vervoer brengt Continental de eerste banden van een volledig nieuwe generatie op de markt, die zoals gewoonlijk een lange levensduur tracht te combineren met een laag verbruik. 

Continental ontwikkelde het nieuwe Conti Hybrid gamma van de vijfde generatie voor het regionaal vervoer. Dit betekent veelvuldig remmen en weer optrekken, manoeuvreren in nauwe straatjes en uiteenlopende beladingen op sterk variërende wegdekken. De nieuwe banden profiteren van een reeks ontwikkelingen op het gebied van loopvlak, rubbercompounds en karkasconstructies. Dit vertaalt zich volgens Continental een uitstekend kilometerrendement (dat 20 % hoger ligt dan bij de vorige generatie) in combinatie met een geoptimaliseerde rolweerstand. Het startschot voor Generation 5 wordt gegeven door de Conti Hybrid HS5 voor de stuuras en de Conti Hybrid HD5 voor de aandrijfas, beide leverbaar in maat 22,5”.

 

Lees alles over Continental Benelux BV

video

Continental Experience Circuit Zolder – Passion4Trucks Roadshow

Drie helden van de weg. Drie specialisten in hun vak. Ilka Robel van Van Dievel Transport, Peter Verslype van De Trekvogel en Niels Michiels van Transport Missiaen wisten zich te kronen tot grote winnaars van de online Continental Experience wedstrijd. Hun prijs? Een dag vertoeven op het Circuit Van Zolder…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo