DKV lanceert alternatieve brandstofkaart

DKV Mobility lanceert een nieuwe tankkaart, de Future Fuel Card, om vloten aan te moedigen alternatieve brandstoffen te gebruiken met een korting van twee cent per liter of kilo.

De betrokken brandstoffen zijn aardgas, bio-ethanol, biodiesel, waterstof en HVO. Alles bij elkaar vertegenwoordigt dit vandaag meer dan 20.000 verkooppunten in Europa. Naast de korting van 0,02 euro per liter of per kilo, biedt DKV ook een koolstofcompensatiedienst aan via projecten die gecertificeerd zijn door myclimate, de partner van DKV Mobility op dit gebied.

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Samen Sterk bij Jacobs Transport – Transport & VAN TV 55

Jacobs Transport uit Genk is al sinds 1934 een gevestigde waarde in transportland. In 2002 namen zakenpartners Bart Tilmans en Francis Paulussen het bedrijf over. Tilmans focust zich op de transportactiviteiten, Paulussen leidt de afdeling voor autocars.  De partners van Jacobs Transport hebben allemaal een langdurige relatie met het bedrijf. Zo vertrouwt het Genkse transportbedrijf […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo