DKV lanceert alternatieve brandstofkaart

DKV Mobility lanceert een nieuwe tankkaart, de Future Fuel Card, om vloten aan te moedigen alternatieve brandstoffen te gebruiken met een korting van twee cent per liter of kilo.

De betrokken brandstoffen zijn aardgas, bio-ethanol, biodiesel, waterstof en HVO. Alles bij elkaar vertegenwoordigt dit vandaag meer dan 20.000 verkooppunten in Europa. Naast de korting van 0,02 euro per liter of per kilo, biedt DKV ook een koolstofcompensatiedienst aan via projecten die gecertificeerd zijn door myclimate, de partner van DKV Mobility op dit gebied.

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo