Econor specialiseert in herkalibratie

Econor heeft vorige week een nieuwe carrosserie reparatiedienst geopend. Voorlopig werkt Econor Car Services alleen aan personenauto’s en kleine lichte bedrijfsvoertuigen, maar de operatie heeft ook een verdergaand doel.

In Hoboken heeft Econor, tussen twee gebouwen die gebruikt worden voor de opbouw en belettering van lichte bedrijfsvoertuigen, een carrosserie en een spuitcabine gevestigd. Niet genoeg om aan grote lichte bedrijfsvoertuigen (laat staan vrachtwagens) te werken, maar Hans Lauwers (CEO van de Econor Group) wil ook nieuwe knowhow ontwikkelen: “Om vandaag de dag de carrosserie van een moderne auto te herstellen, moet vaak een hele reeks sensoren en camera’s die nodig zijn om de veiligheidssystemen te laten werken, opnieuw worden geïnstalleerd en/of opnieuw worden gekalibreerd. Wij hebben op dit gebied al een overeenkomst gesloten met Hella. Door ervaring op te doen met auto’s kunnen we binnenkort hetzelfde werk doen met grote lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens.”

Lees alles over BodyConstruct

BodyConstruct

video

Bodyconstruct van Econor zorgt voor totale productie

Bodyconstruct bouwt lichte bedrijfsvoertuigen om en zorgt ervoor dat het voertuig gebruiksklaar is als de klant het oppikt. Bodyconstruct voorziet de totale productie. Van het begin tot het einde. Om het de klant gemakkelijker te maken, werkt Bodycontruct met een draaiboek.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo