IAA: Cenntro stelt Logistar 100 in wereldpremière voor

De constructeur van lichte bedrijfsvoertuigen Cenntro stelt zijn volledige gamma voor op de IAA Transportation in Hannover van 20-25 september, waaronder de gloednieuwe Logistar 100. Het kleine elektrische bestelwagentje beleeft er zijn wereldpremière.

De Cenntro Logistar 100 rust is verwant aan de iets grotere Logistar 200 pick-up en heeft een bereik van 120 km, een laadvermogen van 525 kilo en een laadvolume van 2 m³. Ook interessant is de One Cargobike, van het Duitse Antric waar Cenntro onlangs een belang in nam, met een laadvolume van 2,3 m³ en een laadvermogen van 300 kilo.

Verder zullen ook de Logistar 200 en 400 truck te zien zijn op de beurs, naast de Metro L en N elektrische transporters.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo