IAA: DAF en Mercedes delen de prijzen

De DAF XD en de Mercedes-Benz eActros Long Haul zijn maandagavond geëerd tijdens de Stars of the Year-avond op de IAA in Hannover. Namens DAF ontving CEO Harald Seidel de International Truck of the Year award voor de XD, hoewel deze niet lijkt te voldoen aan de toelatingseisen, aangezien de kandidaat-voertuigen ten minste drie maanden voor het begin van het verkiezingsjaar in productie en bestelbaar moeten zijn geweest. De Mercedes-Benz eActros Long Haul werd uitgeroepen tot Innovation Truck of the Year en Karen Radström (foto) ontving de trofee uit handen van de juryvoorzitter.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo