IAA: Goodyear stelt conceptband voor die voor 63% bestaat uit duurzame materialen

Goodyear presenteert een conceptband voor vrachtwagen die voor 63% uit duurzame materialen bestaat. De band bevat b.v. vier verschillende soorten carbon blackdie zijn geproduceerd uit plantaardige olie, pyrolyse-olie van afgedankte banden, opvang en omzetting van kooldioxide en een koolstofarm methaanpyrolyseproces. Koolzaadolie wordt gebruikt om de rubbersamenstelling van de band soepel te houden bij wisselende temperaturen. Deze conceptband bevat ook een uniek soort silica, geproduceerd uit rijstkafas, een bijproduct van de rijstverwerking dat vaak wordt weggegooid. tenslotte wordt gerecycleerd polyester gebruikt voor koordlagen in banden. Deze conceptband heeft het label ‘A’ in brandstofefficiëntie.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo