IAA: twee nieuwe producten van Trimble

Met de Trimble App Manager en TruETA lanceert Trimble op de IAA in Hannover twee interessante innovaties voor transportbedrijven en chauffeurs. TruETA is een tool voor het berekenen van de geschatte aankomsttijd (ETA) met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) die rekening houdt met een groot aantal parameters zoals het weer, rij- en rusttijden en omleidingen, maar ook de geschiedenis van de voertuigen van het wagenpark op de huidige route. Volgens Trimble kan het automatiseren van deze berekening enkele tientallen euro’s per vrachtwagen per maand besparen. Het Trimble App Manager (TAM) systeem is een hulpmiddel voor wagenparkbeheerders voor modulair en flexibel beheer van alle toepassingen die door chauffeurs worden gebruikt en de bijbehorende veiligheidsprotocollen. Het is momenteel alleen compatibel met Android-toestellen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo