IAA: de nieuwe Webfleet-oplossingen

Op de IAA in Hannover toont Webfleet zijn nieuwe oplossingen op de stand van moederbedrijf Bridgestone. De belangrijkste innovaties zijn een compacte Driver Terminal PRO en Fleetcare, een geïntegreerde oplossing voor vlootbeheer die de klant ‘à la carte’ kan configureren.

De nieuwe compacte Driver Terminal PRO is de synthese van een handcomputer en een smartphone en moet een chauffeur in staat stellen alle taken in verband met een transportopdracht te beheren. Hij wordt echter pas volgende week onthuld en zal beschikbaar zijn vanaf het vierde kwartaal van 2022.

De andere nieuwigheden zijn software: een nieuwe oplossing, OptiDrive genaamd, die bestuurders zal helpen een “milieuvriendelijke” rijstijl aan te nemen door hun rijstijl te analyseren en een nieuwe oplossing voor temperatuurbewaking voor koeltransport (maar het valt nog te bezien welke toegevoegde waarde deze heeft ten opzichte van de oplossingen die fabrikanten van koelinstallaties en opleggers met temperatuurregeling aanbieden). De algemene oplossing voor vlootbeheer Fleetcare wordt modulairder doordat elke klant kan kiezen welke functies hij echt wil gebruiken.

Lees alles over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo