Iveco lanceert ‘pay per use’ leasingdienst voor elektrische voertuigen

Met de commerciële lancering van de elektrische Iveco Daily en de Nikola Tre BEV richt de Iveco Groep een nieuwe entiteit op, GATE genaamd (voor Green & Advanced Transport Ecosystem), die leasingformules op lange termijn zal aanbieden aan transportbedrijven. GATE zal een onafhankelijke commerciële structuur hebben en ‘pay per use’-formules aanbieden die het financiële risico van de aankoop van een nul-emissievoertuig verminderen. Naast financiering zullen deze pakketten bijstand, een onderhouds- en reparatiecontract, telematicadiensten, verzekeringen en energie omvatten. GATE zal naar verwachting medio 2023 in Italië operationeel worden met enkele proefklanten.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo