Marie Lejeune is nieuwe commercieel directeur van Athlon BeLux

Marie Lejeune is de opvolger van Els Descamps als commercieel directeur binnen leasebedrijf Athlon Belgium en Luxemburg. Lejeune is al sinds 2017 in dienst bij Athlon en sinds 2019 was ze salesmanager.

“De afgelopen vijf jaar heeft Marie uitgebreide inzichten verworven in onze sector en een enorme bijdrage geleverd voor onze klanten en aan onze cultuur. ​ Samen met haar sterke visie maakt dat haar de ideale kandidaat voor deze functie”, klinkt het bij Michiel Alferink, algemeen directeur van Athlon Belgium aan wie Lejeune zal moeten rapporteren.

Lees alles over Athlon Belgium

Athlon Belgium

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo