Medacars verhuist naar Houthalen

Het transportbedrijf Medacars, dat uit zijn jasje is gegroeid in Zonhoven, verhuist eind oktober naar een nieuw pand in Houthalen. Het is waar dat de onderneming de laatste jaren een spectaculaire groei heeft doorgemaakt. 

Medacars werd in 1998 door Raf Medaer opgericht met één bestelwagen. Vandaag de dag maakt het spoedvervoer nog steeds deel uit van de activiteiten, maar het Limburgse bedrijf is vooral actief in het algemene vervoer in België en internationaal. Alleen met Belgische chauffeurs, zoals Raf Medaer graag opmerkt. Het recept werkt, want Medacars heeft zijn vloot gestaag zien groeien, van 34 naar 40 trekkers in twee jaar tijd. “Stilstaan is achteruitgaan,” legde Raf Medaer uit. “We begonnen het echt benauwd te krijgen in Zonhoven, dus zochten we een nieuw huis en vonden dat in Houthalen. Eind oktober verhuizen we daarheen met onze 45 werknemers.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo