Nieuwe eigenaar voor BD Logistics en BD Media

BD Logistics en BD Media (het vroegere myShopi) hebben een nieuwe eigenaar. Het huidige managementteam wordt meerderheidsaandeelhouder en gaat in zee met een nieuwe privé-investeerder. BD Media en BD Logistics worden voortaan gebundeld onder de Belgian Distribution Group, kortweg BD Group.

De nieuwe structuur komt er na een management buy-out. BD Group is voortaan de overkoepelende holding en vervangt hiermee BD myShopi NV. De nieuwe holding versterkt de 100% Belgische verankering van de groep en moet de toekomstige groei van het bedrijf ondersteunen. Het huidige management wordt meerderheidsaandeelhouder. Daarnaast stapt NPM Capital uit de groep en komt het team van SPX als nieuwe privé-investeerder aan boord.

BD Group bundelt activiteiten in omni-channelactivatie (BD Media) en logistiek met toegevoegde waarde (BD Logistics). De groep stelt vandaag 330 medewerkers tewerk en realiseert een groepsomzet van 85 miljoen euro. Bij beide business units is het geloof in de toekomst en in het groeipotentieel groot. “Als groep zorgen we voor duurzame groei. We blijven investeren in lokale verankering, we diepen de synergieën tussen beide business units verder uit en we verzekeren de continuïteit voor onze klanten en consumenten. We focussen daarbij in de eerste plaats op organische groei, maar anderzijds kan groei ook gerealiseerd worden door overnames. We houden alle opties open zolang ze binnen onze langetermijnstrategie passen”, concludeert CEO Raf Lambrix.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo